CSH logo
C-Services Holland b.v.
Diensten

Diensten

Detachering

C-Services Holland b.v. beschikt over deskundige medewerkers, waar een beroep op kan worden gedaan voor verschillende werkzaamheden. De software developers beschikken dankzij hun ruime werkervaring over een schat aan mogelijkheden. Hierdoor zijn zij op een groot aantal projecten inzetbaar. Een groot voordeel van detachering is dat het vrijwel geen extra administratieve handelingen met zich meebrengt.

Plant IT (Operational technology)

Operational technology of in het kort OT wordt gebruikt om fysieke processen, apparaten en infrastructuur aan te sturen naar de wensen van de gebruiker.  Om dit proces goed te laten verlopen wordt alles gecontroleerd en gemonitord. Dit gebeurt door middel van verschillende systemen met verschillende hardware en software.

Training on the job

De titel zegt het al: leren op het werk. Deze innovatieve manier van training vindt plaats op de eigen werkplek. De werknemer voert, onder begeleiding van een ervaren trainer, praktijkopdrachten uit en daarom kunnen er binnen een relatief kort tijdsbestek grote stappen in de ontwikkelingen worden gezet.

SharePoint

SharePoint is een digitaal platform dat bijdraagt aan een efficiënte samenwerking en communicatie binnen een groep of organisatie. Op basis van ruime kennis en ervaring kunnen wij ondersteuning bieden binnen diverse mogelijkheden die SharePoint biedt, zoals documentbeheer en projectmanagement.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening?
Vul het contactformulier in of neem vrijblijvend contact op via sales@csh4u.nl of per telefoon via 0118-419911.