CSH logo
C-Services Holland b.v.
NEN1010

C-Services Holland b.v. werkt doorlopend aan de verbetering van haar producten en dienstverlening. NEN1010 Kabelberekeningen© RD is dan ook continu in ontwikkeling. Voor onze software trachten we de wensen van klanten zo goed mogelijk te monitoren en, waar mogelijk, deze wensen te verwerken in de updates van onze software.

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de updates die voor deze versie uit zullen komen.

Update

Via onderstaande link kunt u de updater voor NEN1010 Kabelberekeningen© RD downloaden:

Klantwens

Werkt u momenteel met een verouderde versie en wilt u deze overzetten naar de meest recente versie? Of heeft u een waardevolle aanvulling op het pakket welke eventueel meegenomen kan worden in een volgende update? Neem dan contact op met onze afdeling sales via 0118-419911 of sales@csh4u.nl.